VI VAR MED!

Egentligen är det lite av en slump att vi alls kör där nere – det som en gång var en kick-off för oss själva där vi körde mc just i den spanska solen är idag något vi gör för våra kunder från Sverige, Danmark och Norge.

 

Här kan du läsa mer om hur några av våra idag snart 500 deltagare upplevde sina resa, några av alla de vill vara med om den ultimata körupplevelsen, på härligt slingrande vägar över berg och genom djupa dalar i ett magiskt landskap!

 

Och så allt annat kul vi kan hitta på, som guidningar, vinprovning och flamenco. Många skratt och nya vänner icke att förglömma!

 ”Portugal nästa…!”

Bruno Lindblom från Fornåsa fick smak på Carlbarks event i våras och valet blev lätt att följa med till Portugal i höst.

   – På återträffen i Kumla i maj berättade Lasse om Portugal och jag blev direkt jättesugen för eventet i Spanien i våras var det bästa jag varit med om! Att åka själv eller med en kompis är inte samma sak för man vet ju inte vad man ska titta på och åker lite i blindo.

Veteran på spanska vägar 

Yvonne Kjellin från Stockholm har fått smak på att köra mc i Spanien, och hon har nu varit med Carlbarks där inte mindre än tre gånger.  

   – Det är så häftigt att komma dit ned! Bara det att få köra nya fina motorcyklar. Och det här trevliga upplägget med dagsturerna, vacker natur, fina vägar och alla trevliga man åker med och alla charmiga ställen som vi hamnat på!   

Yngst hittills på Carlbarks spanska vägar 

Alva Carlsson från Strömstad var med sina 20 år den yngsta deltagaren vi hittills haft med på våra event. 
   – Det var en häftig upplevelse! Det är klart att det kändes pirrigt för jag visste ju inte vad som väntade där nere och jag hade bara haft mitt mc-kort i ett halvår då. Inte heller hade jag kört utomlands, bara lite i Norge. Aldrig heller i grupp så också det triggade mig.  

"All inclusive" i Carlsbarks Spanien

Per Wallén är pensionerad polis som körde MC i tjänsten under flera år. Per har femtioen säsonger bakom sig. 

   – Att bara sätta sig på planet och så är allt fixat med kanoncyklar i tiptop, suverän mc-körning i en solsäker del av Europa och på underbara vägar. Grusbranter, lervälling och vattendrag kan ju vara utmaningar i sig, men de här dagarna var ren njutning! 

Jan och Gunnel vidgade mc-vyerna 

Gunnel och Jan Andersson från Helsingborg läste om Carlbarks event i en mc-tidning och blev sugna på att hänga på och bestämde sig också för det.

   – Det ångrar vi inte. Det var ett riktigt bra upplägg av körningen, som var varierad och ingen behövde ”flåköra”. Allt var i toppklass också med boendet, maten och guiderna! 

Carlbarks Motor

Norramosvägen 1

69271 Kumla

Sweden

+46 (0) 19-57 07 01

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Vit YouTube Ikon
  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Gray YouTube Ikon